Wat is Checkstar?

Checkstar is een onafhankelijk autoservice netwerk wat in 2009 ook in Nederland van start is gegaan. Wereldwijd zijn er meer dan 5.500 autobedrijven aangesloten als Checkstar servicepartner. In Nederland zijn er inmiddels 46 servicepartners.

In 2010 werd Auto Zagato opgericht, zij richtte zich vooral op reparatie en onderhoud. Auto Zagato is gespecialiseerd in de merken Fiat, Alfa Romeo en Lancia. Sinds 2011 is Auto Zagato officieel Checkstar-partner.

Het is de autoservice formule van de Italiaanse auto-onderdelenfabrikant Magneti Marelli. Deze is leverancier van diverse originele onderdelen van alle gerenommeerde autofabrikanten. Magneti Marelli is dé huisleverancier van Fiat, Alfa Romeo en Lancia. Vandaar dat er alleen al in Italië 3.400 Checkstar-partners zijn gevestigd.

Magneti Marelli ondersteunt de Checkstar partners door middel van technische trainingen, diagnose- apparatuur en vervangingsonderdelen van originele kwaliteit. De checkstar specialisten zijn hierdoor zeer deskundig. Checkstar hanteert een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, zodat u tegen de laagst mogelijke kosten zorgeloos kunt rijden.

Checkstar specialisten beseffen bovendien dat technische voorsprong alleen niet voldoende is. Bij Checkstar voelt u zich thuis door de wijze waarop service wordt verleend. We doen er alles aan om u tevreden te stellen, zodat u volop kunt genieten van zorgeloos autorijden. Uw opmerkingen om onze service te verbeteren zijn dan ook meer dan welkom. Wij zijn tenslotte uw servicepartner!