Campers

Bij Auto Zagato kunt u ook met campers terecht, voor het uitvoeren van onderhoud, APK-keuringen, reparaties, het inbouwen van accessoires, en verhuur en stalling.

Campers gaat vele jaren mee, maar staat gedurende deze tijd ook veel stil. Het is daarom belangrijk om ervoor te zorgen dat uw camper goed onderhouden blijft. Door uw camper regelmatig te onderhouden verlengt u niet alleen de levensduur van uw kostbare camper, maar zal ook de restwaarde van de camper toenemen en vermijdt u onnodige reparatiekosten. Ook bevordert regelmatig onderhoud het rijcomfort. Bovendien kunt u door versleten camperonderdelen uw eigen veiligheid in het geding brengen.

In de uitstekend uitgeruste werkplaats van Auto Zagato is uw camper in goede handen. Wij zullen op vakkundige wijze zorgen dat uw camper in topconditie verkeert en dat u met een gerust gevoel op vakantie kunt! Bent u benieuwd of u bij ons terecht kunt met uw camper? Informeer naar de mogelijkheden, of plan alvast een afspraak.

KAMPEERAUTOBEDRIJF VOGELZANG

Auto Zagato werkt samen met Kampeerautobedrijf Vogelzang uit Alphen aan den Rijn, dat al sinds 1986 gespecialiseerd is in het verkopen en verhuren van campers. Tevens kunt u bij hen terecht voor het leveren en monteren van alle camper gerelateerde accessoires. Het adres van Vogelzang is Curieweg 34, 2408 BZ Alphen aan den Rijn, tel: 0172-234111

U kunt de website van Kampeerautobedrijf Vogelzang in Alphen aan den Rijn bekijken op: www.vogelzangcampers.nl

CARAVANSTALLING RUST ROEST

Ook heeft Auto Zagato een goede samenwerking met Caravanstalling Rust Roest uit Koudekerk aan den Rijn, waarvan u als bezitter van een camper kunt profiteren. Als uw camper bij Rust Roest gestald is, kunt u die door ons laten onderhouden zonder dat u daar zelf de deur voor uit hoeft. Wij halen de campers op, controleren deze van top tot teen en voeren eventuele camperonderhoud of camperreparaties uit, zodat u verzekerd bent van een zorgeloze vakantie als u uw camper bij Rust Roest ophaalt. U hoeft dus niet zelf heen en weer te rijden en vervangend vervoer te regelen of opgehaald te worden: dit kunt u allemaal aan ons overlaten. Het adres van Rust Roest is Hoogewaard 151, 2396 AN Koudekerk aan den Rijn, tel: 071-3412417

U kunt de website van Rust Roest bekijken op: www.caravanstallingrustroest.nl.

Voor meer informatie over alle mogelijkheden kunt u bellen naar 0172-419595 of een e-mail sturen naar info@autozagato.nl.