Team

AUTO ZAGATO

Met opgeteld ruim 40 jaar ervaring, opgedaan bij diverse dealerbedrijven van Italiaanse automobielen in de functie’s van monteur, werkplaatschef en aftersalesmanager, startte in het voorjaar van 2010 Kees van Leeuwen samen met zijn neef Tim de Kruijf het nu 5 man tellende Auto Zagato aan de Zaagmolenweg in Alphen aan den Rijn.

Een bedrijf met passie voor Italiaanse automobielen, en de bovengenoemde ervaring zorgde voor de specialisatie in Fiat, Alfa Romeo, Lancia en Abarth.

HET TEAM

De taken binnen Auto Zagato zijn enigszins verdeeld.

Kees van Leeuwen Auto ZagatoKees is het aanspreekpunt voor de klanten en leveranciers; hij is verantwoordelijk voor de dagelijkse receptie- en magazijnwerkzaamheden. Bij Kees kunt u ook terecht met al uw vragen over nieuwe of gebruikte auto’s, tuning of accessoire.

 

 

Tim de Kruijf Auto ZagatoTim is verantwoordelijk voor de werkplaats en zorgt voor aansturing van de monteurs. Tevens onderhoudt Tim onze contacten in het buitenland: van klanten in Spanje, Portugal en Roemenië tot leveranciers in China, Italië, Engeland en Duitsland.

 

 

Björn ZaalBjörn zorgt ervoor dat uw auto goed wordt onderhouden en hij doet de dagelijkse monteurswerkzaamheden. Of uw auto nu  Italiaans of Japans is; hij sleutelt er met veel plezier aan. Björn is 1e autotechnicus, diagnosetechnicus en tevens een van onze APK-keurmeesters.

 

 

JoepJoep is de laatste toevoeging aan het team. Hij is een oude bekende in het Italiaanse autowereldje met heel wat jaren Fiat, Alfa Romeo, Lancia en Abarth ervaring. Joep is 1e autotechnicus, diagnosetechnicus en tevens APK-keurmeester.

 

 

image (7)Willem is multifunctioneel inzetbaar. Hij doet werkzaamheden op monteursniveau,  hij haalt af en toe een onderdeel op, hij doet werkzaamheden in het magazijn, of hij haalt een klant op die gebruik maakt van de haal- en brengservice. Tevens zorgt hij ervoor dat uw auto er na een onderhoudsbeurt of grote reparatie weer piekfijn gewassen en uitgezogen bij staat.

 

Kortom; een team dat goed op elkaar is ingespeeld!

Veel autobezitters schrikken van de hoge uurtarieven en zoeken een alternatief. Een van de sterke punten van Auto Zagato is het uurtarief van € 57,50- excl. BTW. Je betaalt de prijs van een (dorps)garage om de hoek, terwijl je dezelfde kwaliteit en service ontvangt als bij de merkdealer.