Service & onderhoud

onderhoud-zagato

Veilig autorijden begint met goed onderhoud, met een goed onderhouden auto kunt u met een gerust gevoeld aan het verkeer deelnemen. Is dat duur? Dat hoeft niet, mits u uw auto periodiek laat onderhouden door een garage die uw auto kent. Auto Zagato levert onderhoud en service aan auto’s van alle automerken. Mede omdat wij zijn aangesloten bij het Checkstar netwerk, de officiële garageformule van Magneti Marelli zijn wij gespecialiseerd in de Italiaanse automerken Fiat, Alfa Romeo een Lancia.

Bij Auto Zagato bent u geen nummer maar een gekoesterde klant. Een klant die wij graag tevreden weg zien rijden na een onderhoudsbeurt of een reparatie, en die wij graag terug zien komen na tal van plezierige en veilige kilometers. Daarom zal uw auto met de grootste zorg behandeld worden door onze gekwalificeerde medewerkers. (zie de pagina Ons team)

Distributieriem vervangen 

distributieriem

Als u zich afvraagt wanneer uw distributieriem vervangen moet worden, kunt u een kijkje nemen in het onderhoud- en serviceboekje van uw auto. Dit verschilt, net als de kosten die met het vervangen gepaard gaan, per type auto. Wat niet verschilt per auto is de professionele en zorgvuldige wijze waarop  de distributieriem bij Auto Zagato wordt vervangen. Wij willen wel graag de nadruk leggen op de belangrijkheid van het vervangingstermijn, de distributieriem kan defect raken als het vervangingstermijn verstreken is waardoor er grote motorschade kan ontstaan, dit gaat gepaard met hoge kosten die iedereen graag wil voorkomen.

Wanneer de tijd is aangebroken dat de distributieriem vervangen moet worden, kunt u contact met ons opnemen via onze contactpagina, of per telefoon of e-mail.

Airco onderhoud

Comfortabel vervoer begint bij een goede temperatuur in uw auto. In warme weersomstandigheden is een goed functionerende airco een zeer belangrijk onderdeel van uw auto. Een airco in uw auto kan u helpen om met warm weer fris achter het stuur te blijven zitten. Ook de airco is een onderdeel dat regelmatig onderhoud nodig heeft om optimaal te blijven werken. Een airco is gevild met koudemiddel, dit moet na verloop van tijd bijgevuld worden. U doet er daarom verstandig aan uw airco jaarlijks te laten controleren.

Vervangen interieurfilter

Omdat het interieurfilter alle pollen, stof, vuil en vet uit de buitenlucht filtert voordat het uw auto binnenkomt, verzamelt deze na verloop van tijd veel vuil. Het interieurfilter zal daarom af en toe vervangen moeten worden. Een interieurfilter dat niet meer functioneert, kan bijvoorbeeld resulteren in onaangename geurtjes in uw auto. Ook kan het resulteren in nog vervelendere consequenties, U kunt bijvoorbeeld gaan niezen als pollen niet uit de lucht gefilterd worden, wat vervolgens onveilige situaties kan opleveren. Het vervangen van het interieurfilter is altijd inbegrepen bij een grote beurt voor uw auto

Omdat wij vinden dat u in deze dure tijden waar voor uw geld moet krijgen, kunt u rekenen op een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en willen wij u laten profiteren van onze aantrekkelijke aanbiedingen:

 • 2e band de helft van de prijs
 • 10% korting op uitlaatdelen
 • 10% korting op remdelen
 • 10% korting accu’s
 • APK keuring voor €39,95 (personen autos)
 • APK keuring voor €59,95 (bedrijfswagens en campers)
 • Kleine beurt vanaf €149,00
 • Grote beurt vanaf €249,00
 • Concurrerend uurloon
 • Gratis vervangend vervoer
 • Gratis haal- en brengservice (binnen Alphen a/d Rijn)

Wanneer u uw auto ophaalt na onderhoud- of reparatiewerkzaamheden, is uw auto netjes gewassen en uitgezogen.

Service van de zaak!

Volg ons op facebook of twitter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

castrol-kleinhankook-kleinturbo-partner-klein