Pechhulp

AATeam1

 Auto Zagato bied Checkstar-mobiliteitsservice.

Pech onderweg hebben is nooit leuk, komt nooit uit en gebeurt altijd ergens in “the middle of nowhere”. Daarom is Auto Zagato een samenwerking aangegaan met het nu 10 jaar bestaande AA-team, voluit Auto Assistentie-team. Samen kunnen wij u bij pech onderweg zo goed en zo snel mogelijk van dienst zijn.

Ter plaatse wordt altijd geprobeerd om pech te verhelpen. Circa 99% van de pechgevallen die normaal binnen drie uur te herstellen zijn worden binnen drie uur verholpen, zodat u de weg met uw eigen auto kan vervolgen. Kan de auto binnen Nederland niet binnen drie uur hersteld worden, dan wordt uw auto gerepatrieerd naar Auto Zagato.

Buiten Nederland, maar binnen Europa wordt ook ter plaatse geprobeerd om pech te verhelpen. Kan de auto niet binnen drie uur gerepareerd worden, dan wordt er uitgeweken naar een Checkstar-partner binnen die regio, Als daar blijkt dat uw auto niet binnen twee dagen gerepareerd kan worden, dan wordt uw auto gerepatrieerd naar Auto Zagato.

In het laatste geval kan er, indien gewenst, vervangend vervoer ingezet worden. Er geldt een vergoeding van een maximale duur van 4 werkdagen. (Binnen de dekking is het maximaal aantal dagen eventueel uitbreidbaar naar 30 dagen). LET OP! In de meeste Europese landen is een geldige creditcard verplicht.

Onder de dekking valt woonplaatsservice, hulp bij sleutel in afgesloten auto, hulp bij een lekke band (en het eventueel repareren van één band als u fabrieksmatig geen reservewiel heeft) en hulp als er verkeerde brandstof is getankt.

Heeft uw aanhangwagen of caravan een jaarlijkse inspectie ondergaan bij Auto Zagato, dan heeft u kosteloos recht op onze hulp bij stranding binnen Nederland. Voor dekking buiten Nederland maar binnen Europa kan een extra verzekering worden afgesloten.

Hiermee denken wij een goede service te kunnen bieden in binnen- en buitenland en dit tegen een zéér scherpe prijs, zodat u bijvoorbeeld zorgeloos op vakantie kan.

Voor mensen die geïnteresseerd zijn of vragen hebben, vul het formulier in op de contactpagina dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Pechhulppakket voor heel Europa incl. 4 dagen autohuur € 49,95 incl. BTW.**

Caravan / aanhangwagendekking buiten Nederland € 14,95 incl. BTW.**

Uitbreiding autohuur van 4 naar 30 dagen  € 19,95 incl. BTW.**

* Bekijk hier de algemene voorwaarden van de Checkstar-mobiliteitsservice.

* Download hier de algemene Checkstar-mobiliteitsfolder.

** Geldigheid pechhulppakket is 1 kalenderjaar.

Mobiliteitspas-checkstar

Een voorbeeld van een mobiliteitspas die u krijgt als u een pechhulppakket aanschaft.