Zomer- en winterbanden

HANKOOK BANDEN

Hankook Tire is een van de grootste en snelst groeiende bandenfabrikanten voor radiaalbanden voor personenwagens, lichte vrachtwagens (SUV’s, RV’s enz.), vrachtwagens en bussen. Hankook Tire ontwikkelt ook uiterst geavanceerde technologieën om de klanttevredenheid te verhogen door middel van hoge kwaliteit producten. Dankzij verkoop in 185 landen over de hele wereld staat Hankook Tire op de 7de plaats wat betreft mondiale verkoopopbrengst.

Auto Zagato is sinds 2012 Hankook Master dealer, waardoor wij deze banden voor een zeer scherpe prijs kunnen aan bieden. Informeer voor een juiste prijs.

BANDENSPANNING

Het is belangrijk om de bandenspanning goed in de gaten te houden. Een te lage bandenspanning heeft bijvoorbeeld tot gevolg dat uw auto meer brandstof verbruikt, en een onstabiel rijgedrag kan vertonen. Daarnaast zorgt de juiste bandenspanning voor een optimaal weggedrag en zullen uw banden minder snel slijten. U kunt ten alle tijden bij Auto Zagato langs komen voor controle van de bandenspanning. Hiervoor hoeft u geen afspraak te maken.

WINTERBANDEN

Het is in de wintermaanden verstandig om winterbanden onder uw auto te monteren. De winterband is ontworpen om in extreme weersomstandigheden optimale grip te bieden. Hierdoor kunt u profiteren van een kortere remweg, meer trekkracht en een betere wegligging in de bochten. Dit alles voor uw eigen veiligheid en de veiligheid van andere weggebruikers.

BANDENOPSLAG

Bij Auto Zagato is een speciale ruimte ingericht voor de opslag van uw zomer- of winterbanden. Voor slechts € 75,00 incl. BTW per seizoen hoeft u uw banden niet thuis op te slaan en daarnaast niet te vervoeren indien ze gewisseld moeten worden. Heeft u uw winterbanden op velgen bij ons in de opslag, dan worden deze kosteloos gewisseld. Heeft u uw winterbanden los (zonder velgen) bij ons in de opslag, dan rekenen wij € 66,55 incl. BTW voor het monteren. Deze kosten zijn te wijten aan het feit dat het wisselen van losse banden meer tijd met zich meebrengt.

2014-11-01 12.30.13