Joep treedt toe aan team Auto Zagato.

joep

 

Per 1 maart j.l. is Joep Maas toegetreden tot het team van Auto Zagato. De roots van Joep ligt bij diverse dealerbedrijven van Italiaanse automobielen, onder andere: Autobedrijf Huiden, Boot-Rialto en het Motorhuis. Wij zochten versterking in de werkplaats en Joep was toe aan een nieuwe uitdaging; dit hebben wij kunnen combineren. Joep is o.a. 1e autotechnicus, diagnosetechnicus en APK keurmeester. Verder heeft hij veel technische trainingen gevolgd bij Fiat Auto Nederland. Kortom; uw Fiat, Alfa Romeo, Lancia of Abarth is ook bij Joep in goede handen.

 

Het laatste nieuws

Ga door naar Brembo remmen upgrade Alfa 147 GTA van 305 naar 330.

Onder de inmiddels bekende Alfa 147 GTA van Martijn hebben wij een Brembo remmen upgrade uitgevoerd. Deze upgrade is gedaan omdat de oude standaard 4...